Vores Historie

Vi er en tatoverings kæde der åbnede dørene første gang i år 2014, vi har drevet kæden siden marts i 2018. Vores mål var at skabe en kæde der gik imod den traditionelle tatovør butik med dårlig betjening, dårlig kundeservice og måske til tider arrogante væremåde – derfor har vi en kundeservice der står klar alle ugens dage fra morgen til aften – også efter tatoveringen er lavet!

 

Filosofi 

Main Street Tattoo gør op med foredommene i tatovør branchen og tilbyder hvad vi selv syntes er Danmarks bedste kundepleje.

 

Vision

Vi gør alt for at alle vores kunder føler sig godt behandlet – skulle man imod forventning føle sig uretfærdig behandlet kan man altid skrive en mail til hovedkontoret som vil kigge ind i sagen.

Main Street Tattoo er den moderne tatovør forretning hvor alle er velkomne.

DESIGN

Vi er et prisvindende tatovør studie og vi laver vores egne design vi jævnligt sætter til salg på sociale medier, følg os på vores Facebook side for at se disse designs.FREMTID

Vi er i dag en af Danmarks største kæder, mens vi stræber efter at udvide og kunne tilbyde vores koncept til endnu flere glade kunder, ønsker vi at blive ved med at yde den samme gode service som altid.


FREDERICIA

FREDERICIA

KØBMAGERGADE 31 - TLF: 71993665
NYBORG

NYBORG

VESTERVOLDGADE 34 - TLF: 71993665


Ønsker du at
lære os bedre at kende?

Kontakt os